مجله سلامت و روانشناسی
به هنگام خوردن سحری از مواد غذايی مانند نان سبوسدار، ميوه، سبزی، سالاد و حبوبات در وعده سحر استفاده شود.
مصرف سبزيجات و ميوه تا حد زيادی میتواند مانع احساس تشنگی در فرد میشود؛ وعده سحری را به هیچ عنوان حذف نکنید.
مصرف نان سبوسدار و حبوبات در وعده سحری تا حد زيادی گرسنگی افراد در طول مدت روزهداری را کاهش میدهد.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
دیدگاه *
نام *
ایمیل *
وب سایت
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.