ظرز تهیه ماهی سوخاری

ظرز تهیه ماهی سوخاری به چه صورت است؟ واقعیت این است که بیشتر مردم،‌ طعم غذاهای سوخاری را دوست دارند و حتی خیلی از کسانی که علاقه‌ای به خوردن ماهی ندارند،‌ بدشان نمی‌آید گاهی ماهی سوخاری را در برنامۀ غذایی خود داشته باشند.

ظرز تهیه ماهی سوخاری

 برای سالم‌تر شدن ماهی سوخاری،‌ می‌توانید گوشت را حدود نیم ساعت پیش از سرخ کردن، در آب‌لیمو، نمک،‌ فلفل‌سیاه و پودر‌ سیر بخوابانید.
سپس هر دو طرف ماهی را به پودر سوخاری یا پودر نان خشک آغشته و ماهی را سرخ کنید. برای جدا شدن ساده‌تر پودر سوخاری، می‌توانید حدود ۳ دقیقه قبل از پایان پخت، ‌در ماهیتابه را بگذارید تا پودر چسبیده به ماهی‌ها، با بخار ایجادشده به‌راحتی کنده شود. برای پخت ماهی با این روش،‌ بهتر است گوشت ماهی را به‌صورت فیله درآورید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *