مصرف غذاهای سرخ شده عامل بروز بیماری قلبی و سکته مغزی
محققان بینالمللی با تجزیه و تحلیل تحقیقات پیشین دریافتند مصرف غذای سرخ شده با افزایش احتمال بروز بیماریهای شدید قلبی و سکته مغزی ارتباط دارد.
در این مطالعه، مشخص شد افرادی که بیشترین میزان غذای سرخ شده را در طول هفته مصرف میکنند، در مقایسه با افرادی که کمترین میزان این نوع غذاها را دریافت میکنند، ۲۸ درصد بیشتر در معرض بیماریهای شدید قلبی، ۲۲ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماریهای قلبی مزمن و ۳۷ درصد بیشتر در معرض ابتلا به نارسایی قلبی قرار دارند.
همچنین مشخص شد با افزایش مصرف هفتگی غذای سرخ شده به میزان ۱۱۴ گرم، خطر بروز این بیماریها به ترتیب به میزان ۳، ۲ و ۱۲ درصد افزایش مییابد.