آموزش طرز تهیه سس اسپانیولی

آموزش طرز تهیه سس اسپانیولی

مواد لازم:

  • کره 50 گرم
  • آرد سفید 1 قاشق سوپخوری
  • آب گوشت 1 لیتر
  • کرفس خرد شده 2 قاشق سوپخوری
  • هویج 2 قاشق سوپخوری
  • پیاز 2 قاشق سوپخوری
آموزش طرز تهیه سس اسپانیولی

دستور تهیه:
آرد را در کره سرخ کرده، همین که قهوه‌ای رنگ شد، آب گوشت یا آب مخلوط با آب کباب در آن ریخته دو قاشق هویج و پیاز و کرفس خرد کرده در آن بریزید و مدت نیم ساعت بپزید. سپس صافش کرده روی خوراک گوساله و یا طیور بریزید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *