آموزش تهیه ترشی بامیه

آموزش تهیه ترشی بامیه

آموزش تهیه ترشی بامیه

مواد مورد نیاز:

  • بامیه ۲ کیلو
  • گوجه فرنگی یک کیلو
  • فلفل دلمه‌ای قرمز دو عدد متوسط
  • سیر یک بوته
  • سرکه ۳الی ۴ لیوان
  • شکر ۱ قاشق
  • فلفل قرمز تند پودری ۱ قاشق
  • نمک دریا به میزان لازم

بامیه ها را داخل آب جوش می ریزیم. بعد از دو سه دقیقه از داخل آب خارج می کنیم طوریکه بامیه ها تغییر رنگ ندهد و آب سرد روی بامیه ها باز می کنیم تا روند پخت متوقف شود.
برای تهیه آب ترشی هم گوجه ها را پوست می کنیم و خرد کرده و به همراه فلفل دلمه قرمز خردشده داخل قابلمه می ریزیم و اجازه می‌دهیم کاملا بپزد.
به کمک میکسر مواد را میکس و سرکه و نمک و فلفل قرمز پودری و شکر را اضافه می کنیم.

داخل شیشه مورد نظر بامیه و سیر را ریخته و آب ترشی را روی آن میریزیم و در آن را بسته و بعد از استراحت به مدت یک الی یک و نیم روز در محیط آشپزخانه داخل یخچال گذاشته و بعد از 10 روز الی دو هفته ترشی قابل استفاده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *