آموزش تهیه ترشی بامیه
مواد مورد نیاز:
- بامیه ۲ کیلو
- گوجه فرنگی یک کیلو
- فلفل دلمهای قرمز دو عدد متوسط
- سیر یک بوته
- سرکه ۳الی ۴ لیوان
- شکر ۱ قاشق
- فلفل قرمز تند پودری ۱ قاشق
- نمک دریا به میزان لازم
بامیه ها را داخل آب جوش می ریزیم. بعد از دو سه دقیقه از داخل آب خارج می کنیم طوریکه بامیه ها تغییر رنگ ندهد و آب سرد روی بامیه ها باز می کنیم تا روند پخت متوقف شود.
برای تهیه آب ترشی هم گوجه ها را پوست می کنیم و خرد کرده و به همراه فلفل دلمه قرمز خردشده داخل قابلمه می ریزیم و اجازه میدهیم کاملا بپزد.
به کمک میکسر مواد را میکس و سرکه و نمک و فلفل قرمز پودری و شکر را اضافه می کنیم.
داخل شیشه مورد نظر بامیه و سیر را ریخته و آب ترشی را روی آن میریزیم و در آن را بسته و بعد از استراحت به مدت یک الی یک و نیم روز در محیط آشپزخانه داخل یخچال گذاشته و بعد از 10 روز الی دو هفته ترشی قابل استفاده است.