طرز تهیه : – مواد لازم برای ۳۰ عدد نان زنجبیلی(نان نروژی) کوچک می باشد. – همه ی مواد را مخلوط کرده و ۸ دقیقه ورز میدهیم و بعد با ۱ قاشق مرباخوری روغن مایع روی خمیر را چرب کرده و میگذاریم تا ۴۵ دقیقه استراحت کند. – بعد از ان وقتی خمیر پف کرده هم میزنیم تا پفش بخوابد. – بعد خمیر را با چانه های ۳۰ گرمی گلوله کرده در کف سینی چرب شده چیده و با زرده تخم مرغ رومال کرده و به مدت ۲۰ دقیقه و ۱۷۵ درجه سانتی گراد در فر قرار میدهیم .