طرز تهیه نان زنجبیلی

طرز تهیه نان زنجبیلی

طرز تهیه نان زنجبیلی :

مواد لازم

شکر ۱ قاشق چایخوری
شیر ۱/۲ پیمانه
خمیر مایه خشک فوری ۱ قاشق ق غذاخوری
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
ماست ۱/۲ پیمانه
نمک ۱ قاشق چایخوری
زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
آرد ۴۷۰ گرم
کنجد به مقدار لازم

طرز تهیه :
– مواد لازم برای ۳۰ عدد نان زنجبیلی(نان نروژی) کوچک می باشد.
– همه ی مواد را مخلوط کرده و ۸ دقیقه ورز میدهیم و بعد با ۱ قاشق مرباخوری روغن مایع روی خمیر را چرب کرده و میگذاریم تا ۴۵ دقیقه استراحت کند.
– بعد از ان وقتی خمیر پف کرده هم میزنیم تا پفش بخوابد.
– بعد خمیر را با چانه های ۳۰ گرمی گلوله کرده در کف سینی چرب شده چیده و با زرده تخم مرغ رومال کرده و به مدت ۲۰ دقیقه و ۱۷۵ درجه سانتی گراد در فر قرار میدهیم .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *