طرز تهیه تاکیتو مرغ:
مواد مورد نیاز:
- سینه مرغ ۴۰۰ گرم
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
- پیاز خرد کرده ۱ عدد متوسط
- سس سالسای تند یکسوم پیمانه
- تورتیلا یا نان لواش به میزان لازم
- فلفل دلمهای خرد کرده ۱ عدد متوسط
- پنیر موزارلای رنده کرده ۱ پیمانه
- گشنیز تازه خرد کرده ۱۰۰ گرم
- آبلیمو ترش از ۱ عدد
- روغن زیتون به میزان لازم
طرز تهیه تاکیتو مرغ:
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.آنگاه سینه مرغ، نمک، فلفل سیاه، پیاز و به میزان لازم آب را در قابلمه مناسبی بریزید و مرغ را بپزید.سپس مرغ را ریش ریش کرده، با سس سالسای تند مخلوط کنید.حالا نان تورتیلا روی میز کار قرار دهید.
اینک از مخلوط مرغ و سالسا بصورت یک ردیف در وسط تورتیلا بریزید، چند برش از فلفل دلمهای رویش قرار دهید.حالا پنیر، گشنیز و چند قطره آبلیمو را روی آن بریزید.سپس سینی فر را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید و آن را با قدری روغن چرب کنید.اکنون تاکیتو را بصورت محکم لوله کرده و در سینی فر کنار هم بچینید.
حالا روی تاکیتوها را به روغن آغشته کنید.سپس سینی را در فر قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا برشته شود.اینک به همراه سس سالسا سرو کنید.