طرز تهیه تاکیتو مرغ

طرز تهیه تاکیتو مرغ

طرز تهیه تاکیتو مرغ:

مواد مورد نیاز:

  • سینه مرغ ۴۰۰ گرم
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • پیاز خرد کرده ۱ عدد متوسط
  • سس سالسای تند یک‌سوم پیمانه
  • تورتیلا یا نان لواش به میزان لازم
  • فلفل دلمه‌ای خرد کرده ۱ عدد متوسط
  • پنیر موزارلای رنده کرده ۱ پیمانه
  • گشنیز تازه خرد کرده ۱۰۰ گرم
  • آبلیمو ترش از ۱ عدد
  • روغن زیتون به میزان لازم

طرز تهیه تاکیتو مرغ:

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.آن‌گاه سینه مرغ، نمک، فلفل سیاه، پیاز و به میزان لازم آب را در قابلمه مناسبی بریزید و مرغ را بپزید.سپس مرغ را ریش ریش کرده، با سس سالسای تند مخلوط کنید.حالا نان تورتیلا روی میز کار قرار دهید.

اینک از مخلوط مرغ و سالسا بصورت یک ردیف در وسط تورتیلا بریزید، چند برش از فلفل دلمه‌ای رویش قرار دهید.حالا پنیر، گشنیز و چند قطره آبلیمو را روی آن بریزید.سپس سینی فر را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید و آن را با قدری روغن چرب کنید.اکنون تاکیتو را بصورت محکم لوله کرده و در سینی فر کنار هم بچینید.

حالا روی تاکیتو‌ها را به روغن آغشته کنید.سپس سینی را در فر قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا برشته شود.اینک به همراه سس سالسا سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *