طرز تهیه سس آلفردو

طرز تهیه سس آلفردو

طرز تهیه سس آلفردو :

مواد لازم:

  • کره : یک چهارم پیمانه
  • خامه : یک پیمانه
  • سیر : یک حبه (خرد شده)
  • پنیر پارمزان رنده شده : یک پیمانه و نیم
  • جعفری تازه : یک چهارم پیمانه (ریز شده)

کره را در تابه متوسط آب کنید. یادتان باشد حرارت اجاق باید ملایم باشد. خامه را به کره اضافه کنید و بگذارید مخلوط برای پنج دقیقه قل بخورد. بعد جعفری، سیر و پنیر را اضافه کنید و مرتب و سریع مخلوط را به هم بزنید و از روی حرارت آن را بردارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *