دستور پخت لازانیا با سس مکزیکی

دستور پخت لازانیا با سس مکزیکی

دستور پخت لازانیا با سس مکزیکی

دستور پخت لازانیا با سس مکزیکی

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: 300 گرم
فلفل دلمه ای : 1 عدد
پنیر پیتزا :200 گرم
ذرت:200 گرم
پیاز: 1 عدد
گوجه گیلاسی: 10 عدد
گشنیز :20 شاخه
گوجه فرنگی :300 گرم
سس فلفل تند : 1 ق.غ
ترشی فلفل هالوپینو :50 گرم
آرد گندم : 2 ق.غ
خامه :2 ق.غ
سس بشامل : 1 لیتر
لازانیا : 1 بسته

طرز تهیه:
ابتدا برگه های لازانیا را در آب خیس می کنیم . پیاز ، گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را چرخ می کنیم .گوشت چرخ کرده را با کمی روغن سرخ کرده و سپس سس گوجه را با آن می افزاییم . کمی بعد خامه و ذرت را اضافه می کنیم . گشنیز را هم اضافه کرده و اجازه می دهیم کمی بپزد .
لازانیا ها را در ظرف می چینیم و سس گوجه و بشامل را به آن اضافه می کنیم . روی ظرف کمی پنیر پیتزا ریخته و به مدت 20 دقیقه در دمای 180 درجه داخل فر قرار می دهیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *