5 کاری که بعد از عمل بینی نباید انجام دهید!

5 کاری که بعد از عمل بینی نباید انجام دهید!

مهم ترین قوانین در فاز مراقبت های بعد از عمل بینی چه چیزهایی هستند ؟ چه نکات مهمی وجود دارد که رعایت کردن آنها در این فاز به ما کمک می کند تا به نتیجه بهتری دست پیدا کنیم ؟ این قوانین بر پایه چه اصول و به چه دلیلی عنوان شده اند ؟ در این مجموعه قصد داریم 5 مورد از کارهایی که اجتناب از اجرای آنها ، در مرحله بهبود ، جزو قوانین رینوپلاستی است را به شما معرفی کنیم. این قوانین را به کار ببندید تا نتیجه بهتری از جراحی بینی در تهران ، عایدتان شود.

قانون شماره 1 : از فعالیت های فیزیکی سنگین خودداری کنید.

هر گونه فعالیت فیزیکی سنگین و ورزشی سنگین بعد از عمل بینی که باعث وارد آمدن فشار به بینی و در معرض آسیب قرار گرفتن این اندام شود ، تا مدت زمان توصیه شده توسط بهترین جراح بینی تهران ، ممنوع می باشد. این فعالیت ها شامل رفتن به باشگاه ، انجام نرمش های سخت ، ورزش آیروبیک ، ورزش های پر فشار و وزنه برداری می باشد. حداقل باید به مدت دو هفته از این گونه فعالیت ها فاصله بگیرید.

همچنین لازم است تا چهار هفته بعد از پروسیجر ، از شنا کردن نیز خودداری کنید. در طول هفته اول ، روی بینی گچ گرفته شده است و باید مراقب باشید که خیس نشود. در طول هفته های دوم و سوم و چهارم هم زخم ها هنوز به طور کامل بهبود پیدا نکرده اند و شنا کردن ممکن است آنها را در معرض خطر عفونت قرار دهد. بهترین ایده این است که به بینی تان فرصت دهید تا دوره ریکاوری را بدون تنش و فشار به ناحیه بینی ، سپری کند تا از تاثیرات منفی در امان بماند.

قانون شماره 2 : از فعالیت های جنسی خودداری کنید.

لازم است فعالیت های جنسی در طول چند هفته اول بعد از جراحی محدود شود. باید به هر آنچه که باعث وارد کردن فشار روی بینی می شود یک “نه ” بزرگ بگویید. هر گونه فعالیت فیزیکی که بینی را در معرض خطر آسیب دیدگی قرار می دهد باید مورد اجتناب قرار گیرد. فعالیت جنسی نیز از جمله آنهاست. البته ، بیان این قوانین و توصیه ها برای دوره ریکاوری به این معنی نیست که تمام روز مثل یک مجسمه بنشینید و تکان نخورید. می توانید پیاده روی سبک انجام دهید تا جریان خون به خوبی در بدن تان گردش داشته باشد.

قانون شماره 3 : فین نکنید.

حتماً خودتان هم خوب می دانید که وقتی درزمان سرماخوردگی ، آنفولانزا یا عطسه کردن احساس گرفتگی در بینی می کنید ، فین می کنید تا مسیر مجاری بینی باز شود. در طول مراقبت های بعد از عمل بینی لازم است از افراد مبتلا به سرماخوردگی یا آنفولانزا ، دور بمانید و نکات بهداشتی از قبیل شستن مرتب دست ها را رعایت کنید تا به بیماری دچار نشوید. از طرف دیگر ، زمانی که جراحی بینی انجام می دهید ، مجاری داخلی بینی متورم می شود و همین حالت باعث می شود که بخواهید فین کنید تا راه بینی تان باز شود. اما دقت کنید که بینی و بافت های تازه شکل داده شده آن بسیار ظریف و حساس هستند و هر گونه فشاری باعث وارد آمدن آسیب به آن می شود. پس در طول دوره بهبود ، از فین کردن خودداری کنید.

قانون شماره 4 : از خیس شدن بینی در زمان دوش گرفتن خودداری کنید.

ناحیه بینی در طول مدت گچ گرفته شدن باید خشک بماند. این قانون باید تا زمانی که گچ توسط پزشک از روی بینی برداشته می شود ، رعایت شود. گچ بینی حدوداً یک هفته بعد از عمل ، برداشته می شود. در طول این مدت ، می توانید حمام کنید و بقیه بدن را بشویید و برای جلوگیری از خیس شدن گچ بینی ، موها را به روش سالن های زیبایی ، با کمک یکی از اعضای خانواده بشویید. در مدتی که مجاز به دوش گرفتن نیستید ، مجاری بینی را با محلول سالین تمیز کنید تا رطوبت مورد نیاز در آنها تامین شود.

قانون شماره 5 : کشیدن سیگار و نوشیدن الکل

یکی از روتین های مراقبتی عمل بینی ، اجتناب از مصرف سیگار والکل در طول دوره بهبود است. مصرف این دو ماده در طول دوره ریکاوری خطرناک است چون می تواند آثار منفی قابل ملاحظه ای را بر روی بینی برجای گذاشته و باعث خراب شدن نتیجه جراحی شود و فاز بهبود را به تاخیر بیاندازد. کشیدن سیگار باعث محدود شدن جریان خون می شود و الکل نیز بعنوان ماده ای شناسایی شده است که می تواند در اثر گذاری داروهای تجویز شده جهت مصرف در طول دوره بهبود ، اختلال ایجاد کرده و منجر به بروز خونریزی ، عفونت و حتی پیامدهای منفی دیگر شود. بنابراین لازم است حداقل برای دو هفته بعد از جراحی بینی ، از کشیدن سیگار و نوشیدن الکل فاصله بگیرید.

البته ، این پنج قانون ذکر شده تنها قوانینی نیستند که اجرای آنها در فاز مراقبت های بعد از رینوپلاستی ، ضروری است. موارد دیگری از قبیل اجتناب از لمس کردن بینی و دستکاری کردن آن ، اجتناب از قرار گرفتن در معرض نور خورشید به دلیل تاثیرات منفی آن روی پوست ، اجتناب از عینک زدن و نیز رعایت کردن برخی نکات تغذیه ای نیز از الزامات این مرحله محسوب می شوند.

سخن نهایی اینکه بدن هر بیمار دارای ویژگی های منحصر به فرد خود می باشد و از طرفی ، دامنه جراحی و نیز تکنیک های استفاده شده در این فرایند بر اساس نیاز هر بیمار و ترجیحات جراح ، متفاوت است. بنابراین ، قابل اعتماد ترین منبع جهت صدور قوانین لازم الاجرا در طول فاز بهبود ، جراح بینی می باشد که با احاطه کامل به تمام جوانب امر ، می تواند جامع ترین پکیج حاوی توصیه های الزامی را متناسب با نیاز هر بیمار ، ارائه دهد.

منبع : وب سایت دکتر مرادی

توجه: این مطلب صرفا جنبه تبلیغاتی داشته و سایت لایف کنترل هیچ مسئولیتی را در رابطه با آن نمی‌پذیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *