آموزش تهیه سمبوسه جنوبی

آموزش تهیه سمبوسه جنوبی

آموزش تهیه سمبوسه جنوبی

چهار ، پنج تا سیب زمینی متوسط رو آبپز و له کنید .یه پیاز بزرگ و خرد کنید و پیاز داغ رو آماده کنید ، سیب زمینی له شده رو همراه با ادویه ها اضافه کنید و مخلوط کنید ، ادویه هایی که من استفاده کردم فلفل سیاه و قرمز ، زردچوبه ، پودر سیر و پودر تخم گشنیز بود . بعد از یکی دو دقیقه مقدار مساوی از جعفری و پیازچه خرد شده و اگر دوست دارید مقداری تره ( حدودا یک لیوان ) به سیب زمینی اضافه کنید و چند لحظه تفت بدید تا سبزی و سیب زمینی یکدست بشه نمکش رو هم اندازه کنید .سمبوسه ها رو بپیچید ، میتونید از نان لواش یا خمیر یوفکا استفاده کنید . سمبوسه ها رو تو روغن داغ و شعله متوسط سرخ کنید و بعد از سرخ شدن روی دستمال ضخیم بچینید تا روغن اضافیش گرفته بشه .یادتون باشه وقتی روغن داغ باشه جذب روغن به حداقل میرسه ، البته میتونید با برس روی سمبوسه ها روغن بمالید و با دمای صد و هشتاد بذارید تو فر تا طلایی بشه .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *