طرز تهیه کراستینی فرانسوی
یک پیش خوراک یا اسنک لذیذ که مواد کمی در تهیهٔ آن بکار رفته و سریع آماده می شود.
مواد لازم :
کره – ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون – ۱ قاشق غذاخوری
پیاز سفید – ۱ عدد بزرگ
قارچ – ۶ عدد متوسط
سرکه بالزامیک – ۳ قاشق غذاخوری
نمک – به میزان لازم
فلفل – به میزان لازم
نان باگت – ۱ عدد بزرگ
پنیر موزارلا – ۱ پیمانه
طرز تهیه کراستینی فرانسوی :
قارچ را خرد و پیاز را خلال می کنیم. پنیر را رنده کرده و نان باگت را برش های افقی می زنیم.
فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۳۹۰ درجه فار نهایت گرم می کنیم.
کره و روغن زیتون را داخل تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار می دهیم. پس از اینکه کره ذوب شد پیازهای خلال شده را اضافه کرده و حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه تفت می دهیم تا پیاز سبک شود. بعد از آن قارچ، نمک، فلفل و سرکه بالزامیک را افزوده و دوباره مواد را به مدت ۱۰ دقیقه می پزیم تا آب قارچ کشیده شده و کاملا بپزد. *سپس مقداری از مواد برداشته و روی برشهای نان باگت قرار می دهیم. سپس روی آن ها را با پنیر پیتزا پوشانده و نان ها را روی سینی فر می چینیم. سینی را داخل فر قرار داده و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان می دهیم.