مجله سلامت و روانشناسی
طرز تهیه پانساروتی :
مواد لازم :
ابتدا سبزی ها را داخل تابه تفت داده، سپس خمير پيتزا را باز كرده و سس گوجهفرنگی را در وسط خمير ريخته و پخش می كنيم.
بعد، پنير پيتزا را نيز بر روي سس گوجهفرنگي پخش كرده و سبزيهاي تفت داده شده را با روغن زيتون روي آن می ريزيم.
خمير پيتزا را به صورت رولت می بنديم آنگاه، به برشهای مساوی و به شش عدد تقسيم می كنيم.
سپس، ميگوی تفت داده شده را به آن اضافه كرده با گوجهفرنگی ها به صورت دلخواه تزئين می كنيم.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
دیدگاه *
نام *
ایمیل *
وب سایت
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
Δ