طرز تهیه پانساروتی

طرز تهیه پانساروتی

طرز تهیه پانساروتی :

مواد لازم :

  • كلم‌بروكلی 150 گرم
  • قارچ 200 گرم
  • كدو 150 گرم
  • خمير پيتزا يا نان 200 گرم
  • پنير پيتزا 100 گرم
  • سس گوجه‌فرنگيی دو قاشق غذاخوری
  • روغن‌ زيتون يک قاشق غذاخوری
  • ميگو شش عدد
  • گوجه مينياتوری شش عدد
  • نمک و فلفل به ميزان لازم

طرز تهیه پانساروتی :

ابتدا سبزی ها را داخل تابه تفت داده، سپس خمير پيتزا را باز كرده و سس گوجه‌فرنگی را در وسط خمير ريخته و پخش می كنيم.

بعد، پنير پيتزا را نيز بر روي سس گوجه‌فرنگي پخش كرده و سبزي‌هاي تفت داده شده را با روغن‌ زيتون روي آن می ريزيم.

 خمير پيتزا را به صورت رولت می بنديم آن‌گاه، به برش‌های مساوی و به شش عدد تقسيم می كنيم.

 سپس، ميگوی تفت داده شده را به آن اضافه كرده با گوجه‌فرنگی ها به صورت دلخواه تزئين می كنيم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *