طرز تهیه فالوده سیب و خواص درمانی

طرز تهیه فالوده سیب

عدد سیب را پوست کنده و رنده کرده و یک قاشق عسل و یک قاشق گلاب و کمی زعفران ( فقط به اندازه تغییر رنگ این مخلوط ) به ان اضافه می کنیم.

بهتر است این فالوده با سیب زرد یا سیب گلاب تهیه شود و ترجیحا از سیب قرمز و مخصوصا سیب سبز استفاده نشود.

در فصل به، میتوان نصف یک عدد به رسیده و شیرین را نیز به این فالوده اضافه کرد .

بهتر است این فالوده پس از تهیه به زودی استفاده شود و برای وعده بعد نگه داری نشود.

این فالوده گزینه خوبی به عنوان عصرانه یا حتی یک شام سبک می تواند باشد

به بیمارانی که تپش قلب، افسردگی ، احساس ضعف یا خستگی و کسالت، کم خونی و …. دارند توصیه می شود هر روز ازین فالوده استفاده کنند.

بنا به نظر پزشک معالج می توان این فالوده را با عرقیات مناسب مانند عرق بیدمشک یا بهار نارنج و یا شربت های دارویی مناسب استفاده کرد.

حتی در دوران بارداری نیز میتوان از این فالوده برای تقویت و رفع کم خونی و تپش قلب استفاده کرد و به علت وجود سیب ( و نیز به، اگر اضافه شود ) ، مقوی رحم و موجب حفظ جنین نیز می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *