طرز تهیه خورش آلبالو و سیب
- گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
- پیاز ۲ عدد
- آلبالو بدون هسته ۲۵۰ گرم
- سیب ۲ عدد
- شکر ۱/۴ پیمانه
- رب ۱ ق غذا خوری
- دارچین ۱ ق چای خوری
- زعفران به مقدار لازم
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه خورش آلبالو و سیب:
مرحله اول: تفت دادن گوشت
ابتدا پیازها را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید با مقداری روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک و شیشه ای شود سپس گوشت خرد شده را به همراه پیاز خوب تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد و کمی فلفل سیاه و دارچین اضافه کنید.
مرحله دوم: پخت گوشت
بعد از تفت خوردن گوشت ۲ لیوان آب روی گوشت ها ریخته و درب قابلمه را گذاشته تا با دمای متوسط گوشت پخته شوند. هسته آلبالو ها را جدا کنید و سیب را پوست کنده و به اندازه دلخواه برش بزنید.
مرحله سوم: افزودن آلبالو و سیب
آلبالو را با شکر مخلوط کرده و مقداری آب اضافه و روی حرارت قرار دهید تا کمی نرم شود سپس در ۲۰ دقیقه انتهای پخت گوشت آلبالو را اضافه کنید. داخل یک تابه مقداری روغن ریخته و با رب تفت دهید تا کمی خوش رنگ و بوی خامی رب از بین برود سپس سیب های را کمی با رب تفت دهید و به گوشت و آلبالو در حال پخت اضافه کنید تا نرم شوند.