طرز تهیه ته چین هویج

طرز تهیه ته چین هویج

طرز تهیه ته چین هویج:

  • برنج : 3 پیمانه
  • هویج : 500 گرم
  • فیله مرغ : 300 گرم
  • زعفران دم‌کرده : 2 قاشق سوپخوری
  • تخم‌ مرغ: 3 عدد
  • ماست پرچرب : 4 قاشق سوپخوری
  • پیاز : یک عدد
  • کره : 50 گرم
  • دارچین : یک قاشق مرباخوری
  • زردچوبه : یک قاشق مرباخوری
  • نمک و فلفل : به میزان لازم
  • روغن مایع : به میزان لازم

طرز تهیه ته چین هویج

برنجتان را بشویید و با نمک دو ساعت خیس کنید. هویج‌ها را پوست کنده و خلالی خرد و در روغن سرخ کنید و فیله‌های مرغ را به قطعات ریز برش بزنید، به آن نمک، فلفل و زرد چوبه اضافه کرده و تفت دهید.
کمی زعفران دم‌کرده به تابه اضافه کرده و مرغ را همراه هویج‌ها در تابه با یک لیوان آب بپزید.
برنج‌تان را آبکش کرده، زرده‌های تخم‌ مرغ را با ماست و زعفران دم‌ شده مخلوط کنید
مایه ته‌چینتان آماده است. آن را با برنج مخلوط کنید. کف تابه‌تان را چرب کرده نیمی از مایه برنج را در تابه ریخته و با قاشق روی آن را صاف کنید.
مرغ و هویج را روی برنج ریخته و روی همه سطح برنج پخش کنید.
کمی دارچین روی مرغ و هویج بپاشید. باقی برنج را روی مرغ و هویج ریخته و روی سطح را یک دست کنید. کمی کره آب شده بریزید و به مدت نیم ساعت دم کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *