طرز تهیه ته چین هویج:
- برنج : 3 پیمانه
- هویج : 500 گرم
- فیله مرغ : 300 گرم
- زعفران دمکرده : 2 قاشق سوپخوری
- تخم مرغ: 3 عدد
- ماست پرچرب : 4 قاشق سوپخوری
- پیاز : یک عدد
- کره : 50 گرم
- دارچین : یک قاشق مرباخوری
- زردچوبه : یک قاشق مرباخوری
- نمک و فلفل : به میزان لازم
- روغن مایع : به میزان لازم
طرز تهیه ته چین هویج
برنجتان را بشویید و با نمک دو ساعت خیس کنید. هویجها را پوست کنده و خلالی خرد و در روغن سرخ کنید و فیلههای مرغ را به قطعات ریز برش بزنید، به آن نمک، فلفل و زرد چوبه اضافه کرده و تفت دهید.
کمی زعفران دمکرده به تابه اضافه کرده و مرغ را همراه هویجها در تابه با یک لیوان آب بپزید.
برنجتان را آبکش کرده، زردههای تخم مرغ را با ماست و زعفران دم شده مخلوط کنید
مایه تهچینتان آماده است. آن را با برنج مخلوط کنید. کف تابهتان را چرب کرده نیمی از مایه برنج را در تابه ریخته و با قاشق روی آن را صاف کنید.
مرغ و هویج را روی برنج ریخته و روی همه سطح برنج پخش کنید.
کمی دارچین روی مرغ و هویج بپاشید. باقی برنج را روی مرغ و هویج ریخته و روی سطح را یک دست کنید. کمی کره آب شده بریزید و به مدت نیم ساعت دم کنید.