طرز تهیه املت آمریکایی
مواد لازم:
- تخم مرغ بزرگ : ۲ عدد
- نمک دانه درشت : قاشق چایخوری
- روغن زیتون یا کره : یک قاشق چایخوری
- سالسای تازه : ۲ قاشق سوپخوری
- گشنیز خرد شده : یک قاشق سوپخوری
- پنیر خامه ای تند : ½ پیمانه
در دستور پخت اصلی این املت پنیر جک (Jack) که بافتی خامه ای و تند دارد استفاده می شود. می توانید به جای آن از پنیر خامه ای با طعم تند استفاده کنید یا به پنیر خامه ای ساده به اندازه دلخواهتان فلفل اضافه کنید.تخم مرغ ها و نمک را در ظرف کوچکی مخلوط کنید تا کف کند.ته تابه را با روغن زیتون یا کره چرب کنید.
پنیر خامه ای تند سالسای تازه و برگ های گشنیز را به تخم مرغ ها اضافه کنید و درون تابه بریزید ۱۰دقیقه با شعله کم بگذارید بپزد.املت آماده شده را برش بزنید و در بشقاب سرو بگذارید و روی آن کمی سس سالسا بریزید.