قداری گوشت جوجه مرغ “خانگی” را قطعه قطعه کرده و به همراه یک پیاز در آب ریخته و در حال جوشیدن، کف آنرا می گیریم و سپس به آن حبوباتی مانند نخود و گندم اضافه کرده و شعله را کم کرده تا با حرارت ملایم کاملاً جا بیفتد. در حین پخت، مقداری زیره، زردچوبه، زعفران و گشنیز خشک و یک قاشق مربا خوری مصطکی به آن اضافه می کنیم. صبر می کنیم تا کاملاً پخته و جا افتاده شود.
تذکر :
1- اگر مزاج خیلی گرم دارید آنرا با مقداری رب انار یا آبغوره یا تمبر هندی مصرف کنند.
2- حتما آش فوق را در قابلمه مسی طبخ نمایید.
3- آش باید با حرارت ملایم کاملاً جا بیفتد.
4- خوردن ترشی جات و میوه های ترش در کل این دوره ممنوع است.
6- در حین دوره مصرف آش، هیچ غذای دیگری به غیر از آش مصرف نکنید، ولی می توانید به دفعات از این آش میل نمایید.