طرز تهیه آش شوربا

طرز تهیه آش شوربا

طرز تهیه آش شوربا

قداری گوشت جوجه مرغ “خانگی” را قطعه قطعه کرده و به همراه یک پیاز در آب ریخته و در حال جوشیدن، کف آنرا می گیریم و سپس به آن حبوباتی مانند نخود و گندم اضافه کرده و شعله را کم کرده تا با حرارت ملایم کاملاً جا بیفتد.
در حین پخت، مقداری زیره، زردچوبه، زعفران و گشنیز خشک و یک قاشق مربا خوری مصطکی به آن اضافه می کنیم. صبر می کنیم تا کاملاً پخته و جا افتاده شود.

تذکر :

1- اگر مزاج خیلی گرم دارید آنرا با مقداری رب انار یا آبغوره یا تمبر هندی مصرف کنند.

2- حتما آش فوق را در قابلمه مسی طبخ نمایید.

3- آش باید با حرارت ملایم کاملاً جا بیفتد.

4- خوردن ترشی جات و میوه های ترش در کل این دوره ممنوع است.

6- در حین دوره مصرف آش، هیچ غذای دیگری به غیر از آش مصرف نکنید، ولی می توانید به دفعات از این آش میل نمایید.

طرز تهیه آش شوربا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *