طرز تهیه آش اسفناج با گوشت قلقلی

طرز تهیه آش اسفناج با گوشت قلقلی

طرز تهیه آش اسفناج با گوشت قلقلی

مواد مورد نیاز :

  • گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد
  • اسفناج ۴۰۰ گرم
  • برنج خام نصف پیمانه
  • رشته ۷۰ گرم
  • آب ۲ لیتر
  • کشک به مقدار لازم
  • پیاز داغ و سیرداغ به مقدار لازم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه آش اسفناج با گوشت قلقلی:

ابتدا آب را همراه برنجی که شستید داخل یه قابلمه بزرگ بریزید و صبر کنید تا برنج کاملاً پخته و تقریباً له شده و لعاب بیندازد.
وقتی برنج نرم شد، یک یا دو قاشق غذاخوری سیر داغ به آن اضافه کنید.
یک عدد پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید.
حالا گوشت چرخ کرده، پیاز و نمک و فلفل را داخل یک کاسه خوب با هم ورز دهید و گوشت‌های قلقلی کوچک درست کنید.
سپس گوشت‌های قلقلی را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید حدود یک ربع خودشان را بگیرند.
اسفناج‌ها را خرد کنید و به مواد اضافه کنید.
بهتر است اسفناج داخل آش را درشت خرد کنید تا ظاهر آش بهتر شود.
سپس به مقداری که دوست دارید به آش کشک هم اضافه کنید و صبر کنید تا آش جا بیفتد.
وقتی سبزی پخت، رشته را هم اضافه کنید و خوب آش را هم بزنید تا رشته‌ها به هم نچسبند.
صبر کنید تا رشته‌ها خوب پخته و ضخیم شوند.
در نهایت به آش نعنا داغ هم اضافه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *