آموزش تهیه کیک اتریشی

آموزش تهیه کیک اتریشی

آموزش تهیه کیک اتریشی

موادلازم:

  • کره ۸۵ گرم
  • شکر ۱۷۰ گرم
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • شیر ۱۰۰ میلی لیتر
  • آرد ۱۷۰ گرم
  • بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

مواد میانی:

  • شکر قهوه ای ۸۵ گرم
  • آرد ۳۰ گرم
  • بکینگ پودر ۱/۴ قاشق چایخوری
  • دارچین ۱ قاشق چایخوری
  • کره ذوب شده ۳۰ گرم
  • گردو خردشده ۶۰ گرم

طرز تهیه کیک اتریشی
تمام مواد کیک را با هم مخلوط کرده و با همزن به مدت ۷ دقیقه هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.نیمی از مواد کیک را در قالب مربع ۲۰ سانتی چرب و کاغذ انداخته ریخته ونیمی از مواد میانی را که با هم مخلوط کرده اید روی مواد کیک پخش کنید.سپس باقی مواد کیک را روی آن ریخته و دوباره روی کیک را با مواد میانی پر کیند.کیک رادر فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۵۰ دقیقه قرار دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *