آموزش تهیه کیک اتریشی

آموزش تهیه کیک اتریشی

آموزش تهیه کیک اتریشی

موادلازم:

  • کره 85 گرم
  • شکر 170 گرم
  • تخم مرغ 1 عدد
  • شیر 100 میلی لیتر
  • آرد 170 گرم
  • بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

مواد میانی:

  • شکر قهوه ای 85 گرم
  • آرد 30 گرم
  • بکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری
  • دارچین 1 قاشق چایخوری
  • کره ذوب شده 30 گرم
  • گردو خردشده 60 گرم

طرز تهيه کیک اتریشی
تمام مواد کیک را با هم مخلوط کرده و با همزن به مدت 7 دقیقه هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.نیمی از مواد کیک را در قالب مربع 20 سانتی چرب و کاغذ انداخته ریخته ونیمی از مواد میانی را که با هم مخلوط کرده اید روی مواد کیک پخش کنید.سپس باقی مواد کیک را روی آن ریخته و دوباره روی کیک را با مواد میانی پر کیند.کیک رادر فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 50 دقیقه قرار دهید.

دیدگاهی در “آموزش تهیه کیک اتریشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *