طرز تهیه املت پنیر و اسفناج

طرز تهیه املت پنیر و اسفناج

طرز تهیه املت پنیر و اسفناج

  • روغن مایع : یک قاشق غذا خوری
  • تخم مرغ هم زده شده : 3 عدد
  • اسفناج خرد شده : یک پیمانه
  • پیاز کوچک نازک برش زده : یک چهارم پیمانه
  • قارچ خرد شده : نصف پیمانه
  • سیر رنده شده : یک حبه
  • گوجه فرنگی خرد شده : نصف پیمانه
  • پنیر خرد شده : 3 قاشق غذا خوری

    طرز تهیه املت پنیر و اسفناج

در یک کاسه، تخم مرغ، اسفناج، پیاز، قارچ ، سیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
در ماهیتابه روغن بریزید و پس از گرم شدن، مخلوطی از تخم مرغ را در روغن بریزید و بگذارید خودش را بگیرد.
سپس داخل آن را با گوجه و پنیر پر و سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *