آموزش تهیه پیاز شکم پر

آموزش تهیه پیاز شکم پر

آموزش تهیه پیاز شکم پر

مواد مورد نیاز:

  • پیاز شکم پر
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • جعفری: ۲۰۰ گرم
  • سینه مرغ: ۲۰۰ گرم
  • بکینگ پودر: یک چهارم قاشق چای خوری
  • روغن: به مقدار لازم
  • آرد: ۱ قاشق غذاخوری
  • پیاز درشت: ۴ عدد
  • سیر: ۲ حبه
  • زیره: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

تخم مرغ‌ها را در ظرفی شکسته و حسابی هم می‌زنیم.
سپس به آن‌ها نمک وفلفل وزردچوبه و زیره را اضافه می‌کنیم.
جعفری ساطوری و سیر رنده شده را به تخم مرغ اضافه کرده و مواد را حسابی با هم مخلوط می‌کنیم.
درانتها آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده و مجدداً مواد را با هم مخلوط می‌کنیم.
سینه مرغ را با مقداری آب نمک و زرد چوبه می‌پزیم،
سپس ریش‌ریش کرده و به مخلوط تخم مرغمون اضافه می‌کنیم.
پیازها را پوست کنده واز پهلو دو نیم می‌کنیم و حلقه‌های آن را مانند به آرامی جدا می‌کنیم.
در تابه ای کمی به اندازه کافی روغن می‌ریزیم پیازها را کف ظرف می‌چینیم و مخلوط رادر پیازها می‌ریزیم.
سپس با حرارت کم سرخ می‌کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *