اصطلاحات مخصوص کافه ها که بهتره بدونید

اصطلاحات مخصوص کافه ها که بهتره بدونید

اصطلاحات مخصوص کافه ها که بهتره بدونید

‌‏۱. اسموتی :
نوشیدنی غلیظ از میوه‌های مختلف ‏
۲. کوکتل :
آب‌ میوه و آب‌ گازدار (سودا) ‏
۳. آفوگادو :
قهوه داغ روی بستنی
۴. دتاکس :
میوه‌ای که در آب نگهداری شده ‏
۵- پانچ :
آب‌میوه گازدار و میوه ‏
۶. شیک :
بستنی و شیر و خامه ‏
۷. فراپه :
قهوه، شکر، آب با قالب‌های یخ
۸. کرپ :
موز، شکلات داخلِ نان نازک سرخ شده ‏
۹. پنینی :
ساندویچ گریل مرغ یا گوشت ‏
۱۰. آلفردو :
پاستا و سُس آلفرد (درست شده از کره و خامه)
۱۱. کاربونا :
پاستا رشته نواری همراه گوشت یا مرغ ‏
۱۲. آمریکانو :
آب و اسپرسو ‏
۱۳. لاته :
اسپرسو، کف شیر، شیر جوشیده
۱۴. موکا :
خامه، شیر جوشیده، پودرشکلات، اسپرسو ‏
۱۵. کاپوچینو :
اسپرسو، شیر جوشیده، کف شیر ‏
۱۶. اسپرسو :
نوعی درست کردن قهوه با فشار زیاد آب جوش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *