آموزش تهیه ترشی زیتون

آموزش تهیه ترشی زیتون

آموزش تهیه ترشی زیتون

مواد مورد نیاز:

  • زیتون سبز و سیاه:نیم کیلو
  • هویج:2 عدد
  • جوانه ماش:200 گرم
  • فلفل دلمه ای سه رنگ :3 عدد
  • نمک و فلفل:به مقدار لازم
  • روغن کنجد:نصف پیمانه
  • سرکه:نصف پیمانه
  • سبزیجات معطر خشک شامل شوید، نعنا و ریحان:2قاشق غذاخوری
  • آبلیمو:یک پیمانه
  • روغن زیتون:یک پیمانه

ابتدا هویج را پوست گرفته و بعد از شستن خلالی خرد کرده و روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا خشک شود. در مرحله بعد جوانه ماش را شسته و داخل آبکش بریزید تا آب اضافی آن برود سپس روی یک پارچه پهن کنید تا کاملا خشک شود. هسته زیتون را گرفته و به همراه روغن زیتون در یک کاسه بزرگ بریزید. 

اگر از زیتون شور استفاده میکنید حتما آن را قبل از مخلوط کردن با مواد خوب خشک کنید. همه مواد ترشی باید کاملا خشک باشد زیرا خیس بودن مواد ترشی باعث کپک زدن آن میشود.هویج خلالی شده و جوانه ماش را به زیتون ها اضافه کرده و فلفل دلمه ای را هم بعد از خرد کردن به مواد ترشی اضافه کنید و همه سبزیجات را با هم مخلوط نمایید. در مرحله بعد سبزی معطر خشک، نمک و فلفل سیاه را افزوده و سرکه، آب لیمو و روغن کنجد را هم بریزید و مواد را کاملا زیر و رو کنید تا بخوبی مخلوط شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *