طرز تهیه 3 نوع سوپ فوق العاده و راحت

سوپ جو قرمز یکی از انواع سوپ های مجلسی و بسیار پرطرفدار در میان ایرانیان است ، محبوبیت این سوپ به حدی زیاد است که تقریبا در هر رستورانی می توانید آنرا به عنوان پیش غذا سفارش دهید. برای مشاهده  آموزش آشپزی مجلسی و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ جو قرمز در ادامه با وب سایت پارسی دی همراه باشید.

سوپ جو قرمز

مواد لازم

  • 3 لیوان آب مرغ
  • 1 پیمانه جو
  • 2 عدد هویج نگینی
  • 2 عدد سیب زمینی نگینی
  • 1 قاشق غذاخوری رب گوجه
  • 1 پیمانه ذرت
  • 1 قاشق غذاخوری آبلیمو
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

مراحل پخت

مرحله اول :
همه مواد رو داخل قابلمه ریختم به همراه آب مرغ، گذاشتم همه ی مواد با هم پخته بشن نمک و فلفل و آبلیمو رو هم اضافه میکنیم و تمام

 

سوپ جو قرمز رستورانی

مواد لازم

  • 2 پیمانه جو
  • 1 عدد هویج
  • 1 عدد پیاز
  • 3 عدد قارچ
  • جعفری 1 دسته کوچک
  • 1/2 سینه مرغ
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
  • 1 ق غ رب گوجه فرنگی
  • روغن به میزان لازم
  • 1 کاسه استاک مرغ

مراحل پخت

مرحله اول :
ابتدا جو را از شب قبل شسته و خیس میکنیم. روز بعد روی حرارت قرار میدهیم تا نیم پز شود. پیاز و هویج را نگینی خرد میکنیم. قارچ را مکعبی ریز خرد میکنیم. گوشت مرغ را نیز مکعبی ریز خرد میکنیم. جعفری را نیز ریز خرد میکنیم.

مرحله دوم :
در یک قابلمه مناسب کمی روغن ریخته، پیاز و هویج خرد شده را در قابلمه ریخته و کمی تفت میدهیم تا سبک شوند.

مرحله سوم :
سپس مرغ خرد شده را اضافه میکنیم.

مرحله چهارم :
بعد از کمی تفت دادن قارچ را اضافه کرده و ادویه ها و نمک را هم ریخته و تفت میدهیم

مرحله پنجم :
حالا جعفری ریز شده را اضافه کرده و تفت میدهیم تا اینکه رنگ سبزی کمی عوض شود، سپس رب گوجه را افزوده و تفت میدهیم تا بوی خامی رب گرفته شود.

مرحله ششم :
در نهایت جو نیم پز شده را افزوده، آب و استاک مرغ را هم اضافه کرده و شعله را زیاد میکنیم تا به جوش بیاید سپس حرارت را کم میکنیم تا سوپ ما پخته و جا بیافتد. قبل از سرو حتماً نمک سوپ را میزان کنید.

سوپ جو سفید

مواد لازم

  • 1 فنجان جو پوست کنده
  • 1 لیوان آب مرغ یا بوقلمون من بوقلمون ریختم
  • 1 ق م کره ترجیحا محلی
  • 1 لیوان شیر محلی
  • 2 عدد هویج رنده شده
  • 1 فنجان جعفری خرد شده
  • نمک و آب به میزان لازم
  • لیمو ترش تازه به دلخواه

مراحل پخت

مرحله اول :
جو رو شسته و با مقداری آب گذاشتم حدود ۴۰ دقیقه جوشید.

مرحله دوم :
بعد آب بوقلمون و نمک و کره رو اضافه کردم.

مرحله سوم :
بعد از نیم ساعت هویج رنده شده و شیر رو اضافه کردم.

مرحله چهارم :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *