هرگز نباید یخ مواد غذایی را با مایکروفر باز کرد
آشپزهای حرفه ای می گویند حتی زمانی که درمانده و مستأصل شده اید هم هرگز نباید سراغ دکمه یخ زدایی مایکروفر بروید.
اما مگر ایراد این دکمه چیست؟
استفاده از دکمه یخ زدایی مایکروفر نه تنها باعث پخته شدن بیرون مواد غذایی می شود بلکه می تواند به منجمد ماندن داخل آن ها منجر شود. این امر می تواند کار پخت گوشت را بسیار دشوارتر کند چون یخ آن هنوز باز نشده است.
پس یخ مواد غذایی را چطور بدون استفاده از مایکروفر باز کنیم؟
از همان روش های قدیمی استفاده کنید. ماده غذایی مورد نظرتان را یک شب تا صبح در یخچال بگذارید.
یک روش دیگر هم وجود دارد که مورد تأیید بعضی آشپزها هم هست و آن گذاشتن گوشت در یک کیسه پلاستیکی و قرار دادن آن در یک کاسه آب است.
یخ گوشت با این روش سریع تر باز می شود اما دقت داشته باشید که آب درون کاسه باید سرد باشد چون استفاده از آب گرم می تواند باعث رشد باکتری های مضر در گوشت شود.