5 ماده غذایی برای دیابتیها
- ماهی: مصرف ماهی دو بار در هفته، از بیماران مبتلا به دیابت در برابر ابتلا به مشکلات کلیوی محافظت میکند.
- اسفناج: مصرف سبزیجاتی که برگهای تیره دارند، مانند اسفناج، خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را تا ۱۴ درصد کاهش میدهد.
- گوجهفرنگی: گوجهفرنگی سرشار از آنتی اکسیدان است و بهتر است بیماران دیابتی باید به طور مرتب از آن مصرف کنند.
- کلم بروکلی: کلم بروکلی حاوی مقدار زیادی ویتامین A و C است که خاصیت آنتی اکسیدانی دارند .
- آووکادو: در هر ۵۰ گرم آووکادو، ۸۰ کالری انرژی، ۶ گرم چربی سالم و انواع ویتامینها و مواد معدنی وجود دارد.
5 ماده غذایی برای دیابتیها