طرز تهیه کوکی کاکائویی
مواد لازم:
کره نرمشده در دمای محیط: یک پیمانه
شکر سفید: یکدوم پیمانه
شکر قهوهای: یکدوم پیمانه
تخممرغ بزرگ: ۲ عدد
وانیل: ۲ قاشق چایخوری
آرد سفید: ۲ و یکچهارم پیمانه
بیکینکپودر: ۱ و دو و نیم قاشق چایخوری
نمک: یکدوم پیمانه
چیپس شکلات: ۲ پیمانه
طرز تهیه کوکی کاکائویی:
داخل یک کاسه بزرگ، کره و شکر سفید و قهوهای را خوب بزنید تا نرم و یک دست شود. تخممرغها را یکی یکی و سپس وانیل را اضافه کنید. آرد، نمک و بیکینگپودر را با هم مخلوط و به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. ۲ پیمانه چیپس شکلات را اضافه کرده و با لیسک هم بزنید. سپس آنها را به وسیلهی اسکوپ یا دست به صورت گرد گرد روی کاغذ روغنی روی سینی فر بگذارید. میتوانید برای زیباتر شدن روی آنها چیپس کاکائو بریزید و سینی را در یخچال به مدت یک ساعت قرار دهید. فر را روی دمای ۱۸۰ درجهسانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید. سپس کوکیها را به فر منتقل کنید و بگذارید ۱۲ الی ۱۴ دقیقه بماند تا حاشیه کوکیها به رنگ طلایی شوند.