طرز تهیه جامبالایا

طرز تهیه جامبالایا

طرز تهیه جامبالایا

مواد لازم:

  • سینه مرغ: ۵۰۰ گرم
  • میگو: ۵۰۰ گرم
  • برنج: ۳ پیمانه
  • سوسیس: ۲۰۰ گرم
  • بامیه: ۱ پیمانه
  • عصاره مرغ: ۱ پیمانه
  • کرفس: ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۴ قاشق غذاخوری
  • سیر: ۳ حبه
  • روغن: ۳ قاشق غذاخوری
  • آویشن: نصف قاشق غذاخوری
  • سس قرمز تند: نصف قاشق چایخوری
  • پودر چیلی: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

مراحل : ابتدا سینه مرغ و سوسیس ها را در اندازه های متوسط خرد کنید.در یک ماهی تابه روغن ریخته و مرغ و سوسیس ها را سرخ کنید.بعد از سرخ شدن سوسیس و پختن مرغ ها، آن را از ماهی تابه خارج کنید.کرفس و سیر را خرد کرده و در ماهی تابه کمی تفت دهید.سپس رب گوجه فرنگی، آویشن، سس قرمز تند، نمک و فلفل سیاه را نیز اضافه و مواد را مخلوط کنید.

مرغ، سوسیس و بامیه ها را به مواد ماهی تابه اضافه و مخلوط کنید.۵ دقیقه صبر کنید تا مواد بپزد و آب بیندازد.عصاره مرغ و برنج را نیز به مواد اضافه و نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه صبر کنید تا مواد بپزند.در مرحله آخر میگوها را بر روی برنج بریزید و ۵ دقیقه بعد حرارت را خاموش کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *