طرز تهیه جامبالایا
مواد لازم:
- سینه مرغ: ۵۰۰ گرم
- میگو: ۵۰۰ گرم
- برنج: ۳ پیمانه
- سوسیس: ۲۰۰ گرم
- بامیه: ۱ پیمانه
- عصاره مرغ: ۱ پیمانه
- کرفس: ۲ عدد
- رب گوجه فرنگی: ۴ قاشق غذاخوری
- سیر: ۳ حبه
- روغن: ۳ قاشق غذاخوری
- آویشن: نصف قاشق غذاخوری
- سس قرمز تند: نصف قاشق چایخوری
- پودر چیلی: ۱ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
مراحل : ابتدا سینه مرغ و سوسیس ها را در اندازه های متوسط خرد کنید.در یک ماهی تابه روغن ریخته و مرغ و سوسیس ها را سرخ کنید.بعد از سرخ شدن سوسیس و پختن مرغ ها، آن را از ماهی تابه خارج کنید.کرفس و سیر را خرد کرده و در ماهی تابه کمی تفت دهید.سپس رب گوجه فرنگی، آویشن، سس قرمز تند، نمک و فلفل سیاه را نیز اضافه و مواد را مخلوط کنید.
مرغ، سوسیس و بامیه ها را به مواد ماهی تابه اضافه و مخلوط کنید.۵ دقیقه صبر کنید تا مواد بپزد و آب بیندازد.عصاره مرغ و برنج را نیز به مواد اضافه و نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه صبر کنید تا مواد بپزند.در مرحله آخر میگوها را بر روی برنج بریزید و ۵ دقیقه بعد حرارت را خاموش کنید.