طرز تهیه ترشی گشنیز

طرز تهیه ترشی گشنیز

برای ۲.۸-۲.۷ کیلو گرم
گشنیز ۱ کیلو گرم (با ساقه خرد شده ۶۰۰ گرم)
هویج، خردشده ۱ پیمانه (۱۳۰ گرم)
گل کلم، خرد شده ۳ پیمانه (۳۰۰ گرم)
سیر، پوست کنده ۱۰ حبه
فلفل دلمه‌ای قرمز، خلالی خرد شده ۱ پیمانه (۱۰۰ گرم)
فلفل تند کوچک ۲-۳ عدد
سرکه ۵۰۰ میلی لیتر (۲ پیمانه)
آب ۱ لیتر (۴ پیمانه)

طرز تهیه:

نمک ۴ و ۱/۲ قاشق سوپخوری گشنیز، هویج، گل کلم، سیر، فلفل دلمه‌ای، فلفل تند را با هم مخلوط کنید وداخل شیشه بریزید.
سرکه، آب و نمک را مخلوط کرده و هم بزنید تا نمک حل شود.
محلول سرکه و آب را روی سبزیجات بریزید، درب شیشه را ببندید و در جای خنک، دور از تابش آفتاب قرار دهید.
بعد از ۱۵ روز ترشی آماده است.
پیشنهاد سر آشپز
در صورت دلخواه ۱/۲ قاشق مربا خوری پودر تخم گشنیز به ترشی اضافه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *