طرز تهیه املت ذرت و قارچ
- تخم مرغ ۳ عدد
- ذرت ۱پیمانه
- قارچ ۱۰ عدد
- گوجه گیلاسی ۵ عدد
- پنیر پیتزا به مقدار لازم ( دلخواه)
- نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز به مقدار لازم
طرز تهیه املت ذرت و قارچ:
ابتدا برای تهیه این غذا باید ذرت را بپزید شما می توانید از کنسرو ذرت استفاده کنید یا اگر در منزل ذرت فریزری دارید استفاده کنید و یا اگر در فصل ذرت هستید می توانید آن را بگیرید و بخارپز کنید. برای شروع داخل تابه مورد نظر کمی کره و روغن بریزید سپس ذرت را بریزید و کمی تفت دهید نباید سرخ شوند در حدی که کمی نرم شوند کافی می باشد.
مرحله دوم: آماده سازی قارچ و تخم مرغ
قارچ ها را اسلایس کنید و کمی آبلیمو بزنید تا در هنگام تفت دادن سیاه نشود سپس داخل یک تابه خوب تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود. تخم مرغ ها را داخل کاسه شکسته و به آن ادویه و نمک بزنید و با چنگال بزنید تا از لختگی خارج شود.
مرحله سوم: افزودن قارچ و تخم مرغ
در ادامه قارچ ها را به ذرت اضافه کنید و سپس تخم مرغ های زده شده را اضافه کنید و کمی صبر کنید تا تخم مرغ ها خودش را بگیرد سپس هم بزنید تا ذرت و تخم مرغ و قارچ با هم مخلوط شوند.