راهکارهای عجیب برای تشخیص مواد غذایی تقلبی

تشخیص مواد غذایی تقلبی

تشخیص مواد غذایی تقلبی

  • تخم مرغ

برای تشخیص تخم مرغ تازه از تخم مرغ مانده آنرا در ظرف آب بیندازید. تخم مرغی که ته آب برود تازه است.

  •  عسل

برای تشخیص عسل واقعی‌، آنرا با یک قطره سرکه و کمی آب مخلوط کنید. اگر کف کند عسل تقلبی است.

  •  چای

چای تقلبی حتی در آب سرد هم رنگ میدهد که این بخاطر رنگ مصنوعی آن است

  •  ماهی

آبشش ماهی تازه صورتی رنگ است و چشم ماهی تازه برق میزند

  •  برنج

برنج تقلبی حاوی پلاستیک است و سوزاندن مقداری از آن آتش میگیرد و دود سیاه میدهد

  • زعفران

زعفران اصل براق نیست و اگر بین انگشتان دست له کنید انگشت چرب نمیشود و عطر و بو دارد .

  •  میوه های خشک

میوه های خشکی که رنگهای فریب دهنده دارند با اکسید سولفور خشک شده است و آلرژی زا هستند

  • کره

کره را در آب جوش بیندازید. کره حاوی پالم در آب جوش حل نمیشود و حالت بریده بریده پیدا میکند.

تشخیص مواد غذایی تقلبی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *