آموزش پخت پاکورا

آموزش پخت پاکورا

آموزش پخت پاکورا

مواد لازم:

  • آرد سفید: یک چهارم پیمانه
  • آرد نخود: سه چهارم پیمانه
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک :به میزان لازم
  • زردچوبه: یک دوم قاشق چایخوری
  • پیاز ریز خرد کرده : ۲ عدد درشت
  • فلفل سبز تند، ریز خرد کرده: ۱ عدد
  • گشنیز و شوید ریز خرد کرده: ۳۰ گرم
  • تره فرنگی ریز خرد کرده: یک چهارم پیمانه
آموزش پخت پاکورا

طرز تهیه:

آرد سفید، آرد نخود، بیکینگ‌پودر، نمک، زردچوبه و آب را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه پیاز، فلفل سبز، گشنیز، شوید و تره‌فرنگی را بیفزائید.حالا روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. سپس هربار به میزان یک گردو از مواد فراهم کرده برداشته در دست شکل دهید و در روغن داغ سرخ کنید.این غذا را را به صورت گرم با سس فلفل یا سس گوجه‌فرنگی میل کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *