آموزش پخت مرغ ژاپنی
- ران مرغ ۵ عدد
- آب ۱ فنجان
- سرکه بالزامیک نصف فنجان
- سس سویا یک سوم فنجان
- شکر ۲ و نیم قاشق غذاخوری
- سیر له شده ۱ حبه
- فلفل تند کوچک ۱ عدد
آموزش پخت مرغ ژاپنی : همه مواد را داخل قابلمهای بریزید، مرغها را داخل آن قرار بدهید و روی حرارت زیاد قرار دهید. اجازه بدهید تا جوش بیاید. سپس در قابلمه را ببندید شعله را ملایم کنید و حدود ۳۰ دقیقه بگذارید تا آرام بجوشد و مرغها بپزند.
هرگونه کفی که روی آن میآید را بردارید. سپس حرارت را زیاد کنید، مرغها را مرتباً در مایع بچرخانید تا اطراف آنها به صورت یکسان بپزند و مایع به سس چسبنده تبدیل شود.
مرغها را در ظرف سرو بچینید و روی آن را با قاشق از سس آن بریزید، میتوانید سیر و فلفلهای داخل سس را هنگام سرو روی مرغ نریزید.
روی آنها را با مقداری کنجد و فلفل خرد شده و یا پیازچهی خرد شده بریزید.