آموزش پخت ماکارونی کربونارا

آموزش پخت ماکارونی کربونارا

آموزش پخت ماکارونی کربونارا

مواد لازم برای ۴ نفر:

  • ماکارونی= ۴۰۰ گرم (به ازای هر نفر ۱۰۰ گرم)
  • گوشت گاو= ۲۰۰ گرم
  • تخم مرغ= ۴ عدد (به ازای هر نفر ۱ عدد)
  • پنیر پارمزان یا پکورینو =۴ قاشق غذاخوری
  • کره= ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون= به مقدار لازم
  • نمک و فلفل=به مقدار لازم
  • طرز تهیه :یک قابلمه آب بگذارید بجوشد.گوشت گاو را به صورت باریک و ریز خرد کنید. سپس در یک تابه مقداری روغن زیتون بریزید و گوشتها را در آن سرخ کنید.در یک کاسه تخم مرغ ها را بشکنید و بهم بزنید سپس پنیر و فلفل و مقدار کمی نمک را به تخم مرغ ها اضافه کنید و خوب هم بزنید.ماکارونی ها را در آب جوش بریزید و پس از پختن آبکش کنید. زیاد نرم نباشد و به اصطلاح زیر دندانی باشد.سپس ماکارانی را در تابه ای که گوشت سرخ کردیم به گوشتها اضافه می کنیم و مخلوط تخم مرغ و پنیر و ۱ قاشق کره را به آن اضافه می کنیم و پس از گذشت ۲ تا ۳ دقیقه از روی حرارت برمی داریم. غذای شما آماده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *