در این مقاله قصد داریم تا آموزش تهیه مرغ تنوری را به صورت کامل برای شما قرار بدهیم.
مواد مورد نیاز:
- ران مرغ پوست گرفته: ۸ عدد
- ماست: دو سوم پیمانه
- سیر خرد شده: یک و نیم ق چ
- ادویه چیلی: ۱ ق چ
- گشنیز خرد شده: ۲ ق چ
- زیره نرم کوبیده: ۲ ق چ
- نمک: ۲ ق چ
- آب: دو سوم لیوان
- روغن: دو سوم پیمانه
- زعفران: مقداری
- برگهای کاهو، حلقههای پیاز، گوجه فرنگی و حلقههای لیمو برای تزیین
طرز تهیه:
روی هر تکه مرغ، دو تا سه برش ایجاد کنید، ماست را در کاسهای ریخته، زنجبیل، سیر، ادویه چیلی، پودر گشنیز، پودر زیره، نمک و رنگ قرمز را به آن اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا مخلوط شود.
مرغ را به مخلوط ماست اضافه کرده تا خوب جذب آن شود. سپس آن را حداقل به مدت ۳ ساعت در یخچال میگذاریم. در کاسهای جدا تمبر هندی را با آب مخلوط کرده و آن را روی مخلوط ماست میریزیم و تکههای مرغ را خوب در آن میغلتانیم و آن را برای ۳ ساعت دیگر کنار میگذاریم. تکههای مرغ را در ظرفی نسوز قرار داده و روی آن را با برس روغن میمالیم. مرغ را با حرارت متوسط گریل به مدت ۳۵-۳۰ دقیقه میپزیم. گاهی مرغ را برگردانده و با بقیه روغن چرب میکنیم. مرغ را روی پوششی از برگهای کاهو و با حلقههای پیاز، لیمو و گوجه فرنگی تزئین میکنیم.