توصیههای تغذیه برای پیشگیری از افسردگی و پوکی استخوان در زنان
عزتیان، رئیس اداره بهبود تغذیه مراکز جمعی وزارت بهداشت :
زنان و دختران استعداد بیشتری در زمینه ابتلا به بیماری پوکی استخوان دارند و به همین دلیل باید به موضوع کلسیم و ویتامین دی آنها توجه کافی شود. یکی از برنامههای وزارت بهداشت تامین آهن و ویتامین دی مورد نیاز زنان و دختران است.
مواد غذایی مانند گوشت، مرغ، سبزیجات تیره مثل اسفناج و جعفری از آهن خوبی برخوردار هستند و افراد به خصوص زنان و دختران باید روزانه بین ۳ تا ۴ واحد لبنیات مصرف کنند.