توصیه‌های تغذیه برای پیشگیری از افسردگی و پوکی استخوان در زنان

پیشگیری از افسردگی و پوکی استخوان

توصیه‌های تغذیه برای پیشگیری از افسردگی و پوکی استخوان در زنان

 عزتیان، رئیس اداره بهبود تغذیه مراکز جمعی وزارت بهداشت :

  •  زنان و دختران استعداد بیشتری در زمینه ابتلا به بیماری پوکی استخوان دارند و به همین دلیل باید به موضوع کلسیم و ویتامین دی آن‌ها توجه کافی شود. یکی از برنامه‌های وزارت بهداشت تامین آهن و ویتامین دی مورد نیاز زنان و دختران است.
  •  مواد غذایی مانند گوشت، مرغ، سبزیجات تیره مثل اسفناج و جعفری از آهن خوبی برخوردار هستند و افراد به خصوص زنان و دختران باید روزانه بین ۳ تا ۴ واحد لبنیات مصرف کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *