پیشگیری از آلرژی به شیر گاو

والدین یا پرستاران بچه مسئولیت سنگینی در اطمینان از اینکه فرزندان یا تحت‌سرپرستی آن‌ها در معرض غذاها یا مایعات ایجادکننده آلرژی قرار نگیرند، دارند.

نکات زیر ممکن است در پیشگیری از واکنش‌های آلرژیک در نوزادان مستعد مفید باشد:

  • همیشه قبل از تغذیه کودک، برچسب‌های مواد تشکیل‌دهنده را بخوانید.
  • اگر ممکن است، از تغذیه نوزاد با هر نوع محصول لبنی خودداری کنید.
  • در هنگام استفاده از مواد یا غذاهایی که ممکن است حاوی محصولات شیر گاو اعلام‌نشده باشند، همیشه با احتیاط عمل کنید.
  • برای برنامه‌های غذایی مناسب و جایگزین‌های شیر گاو با پزشک یا متخصص تغذیه مشورت کنید.
  • واکنش‌های فیزیولوژیکی کودک به جایگزین‌های شیر گاو را به طور مرتب کنترل کنید.
پیشگیری از آلرژی به شیر گاو

غذاهایی که باید از آن‌ها اجتناب کرد:

در حالی که شیرخواران در ابتدا عمدتاً با شیر و محصولات لبنی تغذیه می‌شوند، والدین و مراقبین پس از چند ماه آن‌ها را با غذای نیمه‌جامد شروع می‌کنند، و از آنجا که آلرژی به شیر گاو حتی زمانی که کودک سه ساله است می‌تواند ادامه داشته باشد، ممکن است کودک در این سن از طریق غذاهایی که ممکن است حاوی شیر گاو به عنوان یک ماده تشکیل‌دهنده باشند، در معرض آن قرار گیرد. بنابراین، لازم است حتی در این سن نیز نسبت به آلرژی به شیر گاو هوشیار بود.

والدین یا مراقبین دارای کودکانی که از آلرژی به شیر گاو رنج می‌برند باید از محصولات لبنی یا هر محصول حاوی مواد تشکیل‌دهنده زیر اجتناب کنند:

منابع مستقیم شیر:

  • کره
  • پنیر
  • کشک
  • کاستارد
  • دی استیل
  • روغن حیوانی
  • لاکتوز
  • لاکتولوز
  • پودینگ
  • رنت
  • آب پنیر
  • خامه ترش
  • ماست

منابع دیگر شیر:

  • محصولات پخته شده
  • شکلات و آب نبات‌ها
  • مارگارین
  • نوقا
  • غذای فرآوری شده (ممکن است حاوی کازئین باشد)
  • محصولات تخصصی ساخته شده با جایگزین‌های شیر
  • نیسین
  • برخی داروها
  • کشت اسید لاکتیک
  • صدف‌ها
  • ماهی تن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *