طرز تهیه پنکیک شکلاتی: صبحانه‌ای خوشمزه و سریع

طرز تهیه پنکیک شکلاتی

پنکیک شکلاتی یکی از محبوب‌ترین صبحانه‌ها یا میان‌وعده‌ها است که با طعمی دلپذیر و بافت نرم خود، طرفداران زیادی دارد. تهیه این پنکیک ساده بوده و با کمی حوصله می‌توانید یک صبحانه دلچسب را برای خود و خانواده‌تان آماده کنید.

مواد لازم:

  • آرد سفید: 1.5 فنجان
  • پودر کاکائو: نصف فنجان
  • شکر: 2 قاشق غذاخوری
  • شیر: 1.5 فنجان
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • پودر وانیل: 1 قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
  • نمک: نصف قاشق چایخوری
  • کره ذوب شده: 2 قاشق چایخوری
  • روغن یا کره برای سرخ کردن: به میزان لازم

روش تهیه:

  1. مخلوط کردن مواد خشک: آرد را الک کرده و سپس نمک، شکر، بکینگ پودر و پودر کاکائو را نیز به آن اضافه نمایید. مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.
  2. مخلوط کردن مواد تر: کره را ذوب کرده و سپس شیر، تخم مرغ و کره را در ظرفی مخلوط کنید و با همزن برقی آنقدر بزنید که یکدست شود.
  3. ترکیب مواد خشک و تر: اکنون آرد، شکر و سایر مواد خشک را به مایه اضافه نمایید و بهم بزنید تا کاملا مواد بایکدیگر مخلوط و یکدست گردد.
  4. سرخ کردن پنکیک‌ها: ماهیتابه را روی گاز قرار دهید و مقداری کره یا روغن درون آن بریزید. توجه داشته باشید که حرارت شعله باید ملایم باشد. مقداری از مایه را درون آن بریزید و صبر کنید تا یک طرف آن سرخ شود، سپس زیرورو نمایید.

نکات مهم:

  • برای اینکه پنکیک‌ها پف‌دار شوند، باید تخم‌مرغ‌ها را خوب بزنید تا کف کنند.
  • حرارت شعله باید ملایم باشد تا پنکیک‌ها به خوبی پخته شوند و نسوزند.
  • می‌توانید به مایه پنکیک کمی وانیل یا عصاره بادام اضافه کنید تا طعم آن بهتر شود.
  • برای تزئین پنکیک‌ها می‌توانید از میوه‌های تازه، شکلات، عسل یا خامه استفاده کنید.

پیشنهاد سرو:

پنکیک شکلاتی را می‌توانید با انواع میوه‌ها، عسل، شکلات، خامه یا سس شکلات سرو کنید. همچنین می‌توانید آن را به عنوان یک میان‌وعده همراه با چای یا قهوه میل کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *