طرز تهیه پلوی تند با میگو و مرغ

در این مقاله شما می توانید طرز تهیه پلوی تند با میگو و مرغ را به صورت کامل مشاهده و بررسی کنید.

طرز تهیه پلوی تند با میگو و مرغ

مواد لازم :

  • نمک و فلفل قرمز به اندازه نیاز
  • پیاز داغ چهار قاشق غذاخوری
  • برنج پنج پیمانه
  • متوسط قارچ دویست و پنجاه گرم
  • سیب‌زمینی سرخ شده چهار عدد
  • کره پنجاه گرم
  • سیر و زعفران سائیده شده نیم قاشق چایخوری
  • کنسرو ذرت ۱ پیمانه گرد
  • فلفل چینی قرمز سه عدد
  • گوجه‌فرنگی فیله شده سه عدد
  • مرغ یا میگو سیصد گرم

طرز تهیه :

اول سینه مرغ یا میگو را به اندازه یک بند انگشت خرد کنید و در کره سرخ کنید بعد پیاز داغ، پودر سیر و زعفران را به آن اضافه نمایید و مواد را با هم کمی تفت دهید.در مرحلهٔ بعد، گوجه‌فرنگی فیله‌شده و قارچ ورقه ورقه شده را با کمی آبلیمو در روغن با حرارت تند بگزارید و زمانی‌که آب آن کشیده شد، به مواد قبلی اضافه نمایید بعد فلفل چینی خرد شده و ذرت را با نمک و فلفل قرمز به آن اضافه کنید و بگذارید بپزه، برنج را آبکش کنید و از مایه فوق، لابه‌لای برنج بریزید و آن را دم کنید.بعد از نیم ساعت، برنج را در سینی بزرگی بکشید و سیب‌زمینی‌های سرخ شده را اطراف برنج بچینید و یک فلفل درسته را روی برنج که به‌صورت کوه بالا آمده، بگذارید و با کمی ذرت آن را تزئین نمایید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *