در این مقاله شما می توانید طرز تهیه پلوی تند با میگو و مرغ را به صورت کامل مشاهده و بررسی کنید.
مواد لازم :
- نمک و فلفل قرمز به اندازه نیاز
- پیاز داغ چهار قاشق غذاخوری
- برنج پنج پیمانه
- متوسط قارچ دویست و پنجاه گرم
- سیبزمینی سرخ شده چهار عدد
- کره پنجاه گرم
- سیر و زعفران سائیده شده نیم قاشق چایخوری
- کنسرو ذرت ۱ پیمانه گرد
- فلفل چینی قرمز سه عدد
- گوجهفرنگی فیله شده سه عدد
- مرغ یا میگو سیصد گرم
طرز تهیه :
اول سینه مرغ یا میگو را به اندازه یک بند انگشت خرد کنید و در کره سرخ کنید بعد پیاز داغ، پودر سیر و زعفران را به آن اضافه نمایید و مواد را با هم کمی تفت دهید.در مرحلهٔ بعد، گوجهفرنگی فیلهشده و قارچ ورقه ورقه شده را با کمی آبلیمو در روغن با حرارت تند بگزارید و زمانیکه آب آن کشیده شد، به مواد قبلی اضافه نمایید بعد فلفل چینی خرد شده و ذرت را با نمک و فلفل قرمز به آن اضافه کنید و بگذارید بپزه، برنج را آبکش کنید و از مایه فوق، لابهلای برنج بریزید و آن را دم کنید.بعد از نیم ساعت، برنج را در سینی بزرگی بکشید و سیبزمینیهای سرخ شده را اطراف برنج بچینید و یک فلفل درسته را روی برنج که بهصورت کوه بالا آمده، بگذارید و با کمی ذرت آن را تزئین نمایید .