طرز تهیه پاناکوتا کاپوچینو

طرز تهیه پاناکوتا کاپوچینو

طرز تهیه پاناکوتا کاپوچینو

مواد لازم برای 4-5 نفر:

  • ۴ پیمانه شیر
  • ۲ قاشق غذاخوری پودر کاپوچینو
  • ۲ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
  • 1/2 بسته خامه صورتی
  • ۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • ۱ قاشق غذاخوری شکلات تخته ای رنده شده
  • 1/2 پیمانه آب سرد
  • ۵قاشق غذاخوری شکر (مقدار شکر میشه کم یا زیاد کرد)

مراحل آماده سازی:

ابتدا پودر ژلاتین روی آب سرد پاشیده تا اسفنجی شود بعد روی بخار کتری قرار میدهیم تا کاملا حل شود.
شیر و خامه با همزن مخلوط کرده روی گاز قرار میدهیم وقتی جوش اومد شعله کم کرده.
پودر کاپوچینو و کاکائو وشکر و شکلات رنده شده در کاسه ای مخلوط کرده به مایه روی گاز میافزاییم، حتمن مایه بچشید تا میزان شکر اگه کم بود بریزید.
اجاق خاموش میکنیم و در آخر ژلاتین مایع با بقیه مواد مخلوط میکنیم.
قالب دسر رو با قلمو کمی چرب کرده مایه دسر از الک رد کرده تا یکدست و بدون گلوله داخل قالب ریخته شود.
در یخچال بمدت ۴ تا ۶ ساعت قرار داده شود.
سپس ظرف مورد نظر کمی خیس کرده با چاقو دور تادور دسر از دیواره قالب جدا کرده و به آرامی دسر برمیگردانیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *