طرز تهیه پاناکوتا کاپوچینو
مواد لازم برای 4-5 نفر:
- ۴ پیمانه شیر
- ۲ قاشق غذاخوری پودر کاپوچینو
- ۲ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
- 1/2 بسته خامه صورتی
- ۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- ۱ قاشق غذاخوری شکلات تخته ای رنده شده
- 1/2 پیمانه آب سرد
- ۵قاشق غذاخوری شکر (مقدار شکر میشه کم یا زیاد کرد)
مراحل آماده سازی:
ابتدا پودر ژلاتین روی آب سرد پاشیده تا اسفنجی شود بعد روی بخار کتری قرار میدهیم تا کاملا حل شود.
شیر و خامه با همزن مخلوط کرده روی گاز قرار میدهیم وقتی جوش اومد شعله کم کرده.
پودر کاپوچینو و کاکائو وشکر و شکلات رنده شده در کاسه ای مخلوط کرده به مایه روی گاز میافزاییم، حتمن مایه بچشید تا میزان شکر اگه کم بود بریزید.
اجاق خاموش میکنیم و در آخر ژلاتین مایع با بقیه مواد مخلوط میکنیم.
قالب دسر رو با قلمو کمی چرب کرده مایه دسر از الک رد کرده تا یکدست و بدون گلوله داخل قالب ریخته شود.
در یخچال بمدت ۴ تا ۶ ساعت قرار داده شود.
سپس ظرف مورد نظر کمی خیس کرده با چاقو دور تادور دسر از دیواره قالب جدا کرده و به آرامی دسر برمیگردانیم.