طرز تهیه پاسـتا آرابياتا

طرز تهیه پاسـتا آرابياتا

پاسـتا آرابياتا

مواد لازم :

  • نمك و فلفل به اندازه نیاز
  • پنير پارمزان رنده‌شده بیست و پنج گرم يا ۱ قاشق غذاخوري
  • پاستا پنه سیصد و پنجاه گرم
  • آويشن ۱ قاشق چايخوري
  • فلفل قرمز یک چهارم قاشق چايخوري
  • گوجه ‌فرنگي خردشده چهارصد گرم
  • سير ۳ حبه
  • روغن زيتون ۴ قاشق غذاخوري

طرز تهیه :

پاستا را در آب در حال جوش بریزید و به مدت هشت تا ده دقيقه بپزيد. براي درست کردن سس، در ظرفي روغن بریزید و سير را تفت دهيد و گوجه‌فرنگي و بقيه مواد را اضافه نمایید . وقتي سس درست شد. (وقتی سس آماده است كه گوجه‌فرنگي‌ها پخته و له شده و سس غليظ شود) پاستا را آبكش کنید با سس قاطی كنيد تا پاستا كاملا آغشته به سس شود. بعد در ظرف خود سرو کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *