پنير پارمزان رندهشده بیست و پنج گرم يا ۱ قاشق غذاخوري
پاستا پنه سیصد و پنجاه گرم
آويشن ۱ قاشق چايخوري
فلفل قرمز یک چهارم قاشق چايخوري
گوجه فرنگي خردشده چهارصد گرم
سير ۳ حبه
روغن زيتون ۴ قاشق غذاخوري
طرز تهیه :
پاستا را در آب در حال جوش بریزید و به مدت هشت تا ده دقيقه بپزيد. براي درست کردن سس، در ظرفي روغن بریزید و سير را تفت دهيد و گوجهفرنگي و بقيه مواد را اضافه نمایید . وقتي سس درست شد. (وقتی سس آماده است كه گوجهفرنگيها پخته و له شده و سس غليظ شود) پاستا را آبكش کنید با سس قاطی كنيد تا پاستا كاملا آغشته به سس شود. بعد در ظرف خود سرو کنید .