ابتدا لپه و گوشت را بپزید و سپس دو تا سهبار آنها را چرخ کنید. سبزیجات معطر را هم ریز خرد کرده و پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و همراه زردچوبه و نمک و فلفل با هم مخلوط کرده و خوب ورز دهید. روغن را در ماهی تابه بریزید و روی حرارت بگذارید. از مواد شامی به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و کف دست آن را صاف و گرد کنید و وسط آن را هم با انگشت سوراخ ایجاد کرده تا هنگام سرخشدن مغز پخت شود . این شامی زیاد روغن مصرف نمیکند. ترجیحا با روغن زیتون و روی حرارت بسیار ملایم آن را سرخ و در ظرف مناسب چیده و اطراف آن را با سبزیجات بخار پز و چند برش لیمو ترش، تزئین نمایید.