طرز تهیه سمبوسه پیتزایی

در این مقاله شما می توانید طرز تهیه سمبوسه پیتزایی را به صورت کامل مشاهده و بررسی کنید.

طرز تهیه سمبوسه پیتزایی

مواد لازم طرز تهیه سمبوسه پیتزایی:

  • گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم
  • سوسیس : ۳۰۰ گرم
  • گوجه فرنگی : ۱ عدد
  • فلفل دلمه متوسط : ۱ عدد
  • پیاز کوچک : ۲ عدد
  • سیب زمینی متوسط : ۱ عدد
  • پنیر پیتزا رنده شده : ۲۰۰ گرم
  • نان لواش : ۱ بسته
  • ادویه: به مقدار لازم

روش درست کردن سمبوسه پیتزایی

۱- ابتدا پیازها را نگینی خرد کنید سپس در ماهیتابه روغن بریزدو تفت بدهید. سپس سیب زمینی ها را نگینی خرد کنید و آن را هم همراه با پیاز تفت بدهید
۲- در این مرحله گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و ان را هم تفت بدهید وقتی احساس کردید گوشت چرخ کرده نیم پز شده ، سوسیس و گوجه را رنده کنید و به موادتان اضافه کنید
۳- سپس فلفل دلمه را هم خرد کنید و همراه بقیه مواد تفت بدهید
۴- ادویه ها را به آن اضافه کرده و در آخر رب را هم به مواد اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه با حرارت ملایم پخته شود
۵- سپس یک نان لواش را به شکل مستطیل برش بدهید و مواد رابگذارید کنار و سپس روی آن پنیر بریزید و آنرا رول کنید و در روغن سرخ نمائید.

3 دیدگاه دربارهٔ «طرز تهیه سمبوسه پیتزایی;

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *