طرز تهیه رولت تخم مرغ ژاپنی

در این مقاله قصد داریم تا طرز تهیه رولت تخم مرغ ژاپنی را برای شما قرار بدهیم؛ با لایف کنترل همراه باشید.

طرز تهیه رولت تخم مرغ ژاپنی

مواد لازم طرز تهیه رولت تخم مرغ ژاپنی

  • 6 عدد تخم مرغ
  • 1 عدد هویج
  • 2 عدد پیازچه
  • به میزان لازم نمک
  • به میزان لازم روغن

دستور طرز تهیه رولت تخم مرغ ژاپنی:

هویج و پیازچه رو بشورید و خرد کنید.هویج به قطعات ریز خرد بشه تا کاملا بپزه. همچنین قسمت سبز پیازچه رو دور نندازید و استفاده کنید.
تخم مرغ ها رو تو کاسه بشکنید، نمک بزنید و با همزن دستی هم بزنید تا جایی که زرده و سفیده کاملا با هم مخلوط شن. از چنگال هم می‌تونید استفاده کنید.
حالا هویج و پیازچه رو اضافه کنید و با هم مخلوطشون کنید.
ماهیتابۀ تفلون رو چرب کنید و مایع رو بریزید توش. اندازۀ ماهیتابه به قدری باشه که فقط یه لایۀ نازک از تخم مرغ رو بگیره. وقتی تخم مرغ نیم پز شد، با قاشقتون رولش کنید. بعد اجازه بدید چند لحظه یک طرفش سرخ شه و برش گردونید تا طرف دیگه هم برشته شه.
وقتی رولت سرد شد، برش بزنید و سرو کنید.

دیدگاهی در “طرز تهیه رولت تخم مرغ ژاپنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *