طرز تهیه ترشه شامی

طرز تهیه ترشه شامی

طرز تهیه ترشه شامی

مواد لازم:

  • گوشت گوساله چرخ کرده نیم کیلو
  • پیاز متوسط رنده شده ۱ عدد
  • جعفری ساطوری ۱/۲ پیمانه
  • تخم مرغ زده ۱ عدد
  • سیب زمینی پخته پوست گرفته ۲ عدد
  • آب غوره ۱/۲ پیمانه
  • زعفران سائیده
  • روغن
  • نمک و فلفل

روش تهیه :

۱-در یک کاسه بزرگ و مناسب گوشت، پیاز، جعفری، تخم مرغ، نمک و فلفل و زعفران سائیده (حل شده در کمی آب جوش) را بریزید. سیب زمینی ها را روی آنها رنده کنید و سپس با دست تمیز تمام مواد را چنگ بزنید تا باهم مخلوط و یکدست شوند.
۲-در یک تابه در دار ۵ یا ۶ قاشق روغن بریزید و اجازه دهید تا کاملا داغ شوند. با دستتان از مایه شامی بردارید و در کف دستتان پهن کنید. شامی ها را در روغن بیندازید و هر روی آنها را ۳ تا ۴ دقیقه سرخ و سپس از تابه خارج کنید.
۳-مجددا شامی ها را به تابه باز گردانید. آبغوره را روی آنها بریزید و در تابه را بگذارید. حرارت را بسیار کم کنید و ۲۵ تا ۳۰ دقیقه آنها را بپزید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *