طرز تهیه املت فرانسوی
مواد لازم :
- تخممرغ ۵ عدد کامل
- زرده تخممرغ ۲ عدد
- آرد سفید ۱ قاشق سوپخوری
- بیکینگپودر ۴/۱ قاشق چایخوری
- آب ۴/۱ پیمانه
- ماست ۲ قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
- روغن مایع به میزان لازم
- بیکن مرغ خرد شده ۴/۱ پیمانه
- کاهو و گوجه گیلاسی برای تزئین
طرز تهیه :
جهت تهیه املت فرانسوی ابتدا تخممرغها (هم زردهها و هم تخممرغهای کامل) را به همراه آب، ماست، نمک و فلفل با مفتول دستی بزنید تا کاملا یکدست شود. آرد سفید و بیکینگپودر را اضافه و مجددا مخلوط کنید. بیکن مرغ خرد شده را در آخرین مرحله اضافه کنید.قالبهای دلخواهتان را با روغن مایع چرب کنید و از مایه تخممرغ درون قالب بریزید؛ به طوری که یکچهارم قالب خالی بماند. املتها را در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۵ دقیقه بپزید.