طرز تهیه املت فرانسوی

طرز تهیه املت فرانسوی

طرز تهیه املت فرانسوی

مواد لازم :

  • تخم‌مرغ ۵ عدد کامل
  • زرده تخم‌مرغ ۲ عدد
  • آرد سفید ۱ قاشق سوپخوری
  • بیکینگ‌پودر ۴/۱ قاشق چایخوری
  • آب ۴/۱ پیمانه
  • ماست ۲ قاشق سوپخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • روغن مایع به میزان لازم
  • بیکن مرغ خرد شده ۴/۱ پیمانه
  • کاهو و گوجه گیلاسی برای تزئین

طرز تهیه :

جهت تهیه املت فرانسوی ابتدا تخم‌مرغ‌ها (هم زرده‌ها و هم تخم‌مرغ‌های کامل) را به همراه آب، ماست، نمک و فلفل با مفتول دستی بزنید تا کاملا یکدست شود. آرد سفید و بیکینگ‌پودر را اضافه و مجددا مخلوط کنید. بیکن مرغ خرد شده را در آخرین مرحله اضافه کنید.قالب‌های دلخواه‌تان را با روغن مایع چرب کنید و از مایه تخم‌مرغ درون قالب بریزید؛ به طوری که یک‌چهارم قالب خالی بماند. املت‌ها را در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۵ دقیقه بپزید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *