طرز تهیه املت توفو

طرز تهیه املت توفو

طرز تهیه املت توفو

  • روغن کانولا 3 قاشق چایخوری
  • پنیر توفو 400 گرم
  • پودر فلفل قرمز 1.5 قاشق چایخوری
  • زیره سبز 1 قاشق چایخوری
  • نمک نصف قاشق چایخوری
    کدو سبز خرد شده 1 عدد
  • ذرت یخ زده سه چهارم فنجان
  • پیازچه خرد شده 4 عدد
  • پنیر مونتری جک تکه شده نصف فنجان
  • سس سالسا قرمز آماده شده نصف فنجان
  • گشنیز خرد شده یک چهارم فنجان

تهیه املت توفو

یک و نیم قاشق چایخوری روغن را در تابه‌ای بر روی حرارت متوسط بریزید.
توفو، پودر فلفل قرمز، زیره و نوک قاشق چایخوری نمک را به آن اضافه کرده و برای 4 تا 6 دقیقه هم بزنید تا توفو شروع به قهوه‌ای شدن کند.
مواد داخل تابه را داخلی ظرفی بریزید.
یک و نیم قاشق چایخوری روغن باقیمانده را داخل تابه بریزید.

کدو سبز، ذرت، پیازچه و باقیمانده نمک را به تابه اضافه کنید.
حدود 3 دقیقه مواد را هم بزنید تا پیاز و کدو نرم و ترد شود.
ترکیب توفو آماده شده را به مواد تابه اضافه کرده تا حدود 2 دقیقه دیگر بپزد.
تابه را از روی حرارت بردارید و پنیر مونتری جک را در آن هم بزنید تا ذوب شود.
در هر بار سرو کردن 2 قاشق غذاخوری سالسا و 1 قاشق غذاخوری گشنیز بر روی آن بریزید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *