طرز تهیه املت توفو
- روغن کانولا 3 قاشق چایخوری
- پنیر توفو 400 گرم
- پودر فلفل قرمز 1.5 قاشق چایخوری
- زیره سبز 1 قاشق چایخوری
- نمک نصف قاشق چایخوری
کدو سبز خرد شده 1 عدد - ذرت یخ زده سه چهارم فنجان
- پیازچه خرد شده 4 عدد
- پنیر مونتری جک تکه شده نصف فنجان
- سس سالسا قرمز آماده شده نصف فنجان
- گشنیز خرد شده یک چهارم فنجان
تهیه املت توفو
یک و نیم قاشق چایخوری روغن را در تابهای بر روی حرارت متوسط بریزید.
توفو، پودر فلفل قرمز، زیره و نوک قاشق چایخوری نمک را به آن اضافه کرده و برای 4 تا 6 دقیقه هم بزنید تا توفو شروع به قهوهای شدن کند.
مواد داخل تابه را داخلی ظرفی بریزید.
یک و نیم قاشق چایخوری روغن باقیمانده را داخل تابه بریزید.
کدو سبز، ذرت، پیازچه و باقیمانده نمک را به تابه اضافه کنید.
حدود 3 دقیقه مواد را هم بزنید تا پیاز و کدو نرم و ترد شود.
ترکیب توفو آماده شده را به مواد تابه اضافه کرده تا حدود 2 دقیقه دیگر بپزد.
تابه را از روی حرارت بردارید و پنیر مونتری جک را در آن هم بزنید تا ذوب شود.
در هر بار سرو کردن 2 قاشق غذاخوری سالسا و 1 قاشق غذاخوری گشنیز بر روی آن بریزید.