طرز تهیه آش گوشت بوشهری
- ۲ لیوان لوبیا قرمز
- ۳۰۰ گرم گوشت
- ۱ لیوان برنج
- یک و نیم لیوان سبزی ( شوید، تره)
- ۲ قاشق غذاخوری ترخون
- ۱ عدد پیاز
- زردچوبه، ادویه، فلفل قرمز و سیاه به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا در یک قابلمه گوشت و لوبیا قرمز را همراه کمی زردچوبه، ادویه و ۱ عدد پیاز با مقداری آب بپزید.
برنج را نیز با یک لیوان آب به صورت جداگانه بپزید تا خوب له شود. سبزی آش را به برنج اضافه کرده تا سبزی کمی با برنج پخته شود.
گوشتها را از قابلمهای که گوشت و لوبیا را پخته بودیم، جدا کرده و ریش ریش میکنیم. لوبیا را نیز در غذاساز بریزید تا کاملا له شود. اگر غذا ساز ندارید، میتوانید از گوشت کوب برقی یا چرخ گوشت استفاده کنید.
لوبیا را به قابلمه برنج و سبزی اضافه کرده و همراه آن کمی فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، ادویه، نمک و دو قاشق ترخون اضافه کنید. برای رقیق کردن مخلوط آش، از آب گوشت و آب لوبیا استفاده کنید؛ بنابراین فراموش نکنید که آب لوبیا و آب گوشت را دور نریزید.
بعد از رقیق کردن آش، آن را روی شعله ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا کاملا جا بیفتد سپس ۲۰ دقیقه آخر گوشت و پیاز داغ را اضافه کنید.